Over yet

een levenslange persoonlijke- en professionele ontwikkeling

Als je mensen ziet die gepassioneerd zijn over hun werk en leven, die hun perfecte niche lijken te hebben gevonden, die met zoveel energie en enthousiasme over hun leven en werk praten, vraag je je dan ooit af hoe je zo’n carrière en leven zou kunnen ontdekken?

Bij YET hebben we een breed scala aan mensen van alle leeftijden en niveaus geholpen om hun persoonlijke mogelijkheden te ontdekken. Dat kan bij jou ook.

Over YET- man met wit overhemd voor YET MBTI
Tanja contact over mij

ESTP

Yayot is een one-woman online initiatief, gericht op personen en bedrijven die stappen willen maken voor zichzelf of die hun teamprestaties willen verbeteren. Hiervoor gebruik ik MBTI® als tool omdat het breed inzetbaar is, makkelijk toepasbaar en een gevestigd en betrouwbare tool is, met bewezen effectiviteit. Door de MBTI®- vragenlijst in te vullen en de resultaten met mij te bespreken, leer je je unieke talenten ontdekken.     Je kunt deze informatie gebruiken om tot een beter begrip te komen van jezelf, jouw motivatie, jouw natuurlijke talenten en mogelijke groeidomeinen. Ook krijg je meer begrip voor personen die van je verschillen. Het inzicht versterkt je zelfbeeld en bevordert de samenwerking met anderen. 

Mijn begeleiding is oprecht en zeer persoonlijk en wordt gecreëerd met liefde voor de mens en het vak. Als gecertifieerd MBTI® trainer mag ik MBTI® succesvol inzetten bij verschillende individuele vraagstukken. Ook ervaar ik dat MBTI® van grote toegevoegde waarde kan zijn binnen teams, waarbij ik me met name richt op startups en jonge dynamische ondernemingen. 

Tanya Laumen – van Doorne

een wereldwijd erkend model

Een constructief
kader voor begrip van verschillen tussen mensen

The best is YET to come